Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı dosdoğru itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı panik dizi şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı için az çok emeklevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Yangın merdivenine ehil başlamak cesim bir avantajdır. Pekâlâ bu avantajı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri bundan sonra meşru çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen şiddetli binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Ancak şüphesiz bir yangın merdivenine malik tamamlanmak dâhilin binanızın yeni olması evet da fazlaca yüce olması gerekmemektedir.

Yangın vakaları birçok binada en sık muhaliflaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere usul harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çkızılışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması lakinçlanır.

Yangın Kapısı temel amacı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en baz kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı evgin çıkış ciğerin kullanılacaksa o vakit zaruri koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı Yangın Merdiveni Kapısı kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında ilgi edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem sorunlevinin yitirilmemesi karınin hem bile merdivenin yalnızca amacı muhtevain kullanılabilmesi dâhilin bu unsura ilgi edilmelidir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve ana bapların üstı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın bâtınindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çallıkışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları ekseri otomatik olarak kapanan ve panik barı gibi müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya fiilleri yüz kapılar ziyan görmez.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına munis koca kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Taçıcı malzeme içermeyen ve yönıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, taçıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Report this wiki page